Cautare

497 de rezultate pentru "cabinet ortopeditraumatologie" (3.65 secunde)
In acest scop, spre stupefactia celor familiarizati cu politica, Basescu nu s-a sfiit sa mai inregistreze o premiera, si anume sa legitimeze oficial un inexistent "grup independent al parlamentarilor", care s-a si anuntat ca atare, prin vocea lui Gabriel Oprea, la dezbaterile cu ocazia prezentarii in Parlament a asa-zisului Cabinet Croitoru.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Conditia absolut necesara pentru aparitia acestei noi formatiuni este coooptarea grupului parlamentarilor independenti la guvernare, in cadrul noului cabinet, extrem de plauzibila in conditiile in care premierul desemnat Liviu Negoita l-a propus, deja, pe Gabriel Oprea (fostul om de incredere al lui Adrian Nastase, pe vremea cand acesta era premier), la sefia Internelor.
In noul cabinet, grupul independentilor ar putea primi Ministerul Apararii Nationale. Pentru preluarea acestui portofoliu este vehiculat numele lui Gabriel Oprea (dezertor din PSD).
Printre temele de discutie s-a numarat finalizarea programului de guvernare, ce este probabil sa fie transmis sambata Parlamentului, impreuna cu lista ministrilor propusi. PD-L si UDMR au validat, vineri, fiecare in forul sau de conducere, reprezentantii in viitorul Cabinet Boc.
Sedinta de investire a noului Cabinet Boc a inceput cu 50 de minute intarziere. Presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca, din totalul de 470 de parlamentari, sunt prezenti 311 si absenti 159.
Ordonanta a fost aprobata in sedinta de guvern din 23 decembrie, prima dupa investirea noului cabinet Boc. Alte reglementari facute de Guvernul Boc 4 au fost:
In momentul in care un cabinet se alcatuieste in urma amestecului unor sfere de influente, atunci aceasta responsabilitate devine difuza.
Al treilea presedinte al UNPR, cel de onoare, este Cristian Diaconescu, ministru al Justitiei in timpul guvernarii Nastase si ministru al Externelor in primul Cabinet Boc.
Putem remarca deocamdata ca UNPR nu s-a nascut la initiativa unor cetateni lipsiti de reprezentare politica, ci in urma unor decizii de cabinet.
Insa actualul Cabinet nu ar plati doar greselile sale, ci ale tuturor guvernarilor. Intrebare: inclusiv ale guvernarii comuniste? Dar ale guvernarilor interbelice nu?
In situatia in care protestele sociale se vor intensifica pana la niste cote alarmante ce pot pune in pericol mandatul lui Basescu, este luata in calcul demisia lui Boc, cu pastrarea insa in viitoarea ecuatie guvernamentala a celorlalti artizani ai dezastrului din acest Cabinet.
"Abia la toamna Basescu isi permite sa se lepede de Boc si sa forteze ungerea unui Cabinet apolitic". De cateva luni bune, subliniaza Parvulescu, premierul Emil Boc este sacrificat pe altarul guvernarii PDL, la consimtamantul lui Traian Basescu.
Telul opozitiei unite si al proiectului sau comun nu trebuie sa fie confiscarea unui nou Cabinet pentru foloase proprii, ci trebuie sa fie identificarea acelor politici care sa duca statul roman catre dezvoltare", a mai aratat presedintele Senatului, pe blog.
Premierul a spus ministrilor ca actualul Cabinet lucreaza "cu mandatul pe masa" si ca membrii Guvernului trebuie sa transmita opiniei publice mesaje unitare.
PSD spera 51% din voturi la viitoarele alegeri parlamentare Rivalitatea dintre liderii PSD si PNL nu le permite acestora sa-si puna serios problema debarcarii detestatului Cabinet Boc.
un Cabinet in care primul-ministru afla ultimul de ce spune cate un ministru! Si totusi, nu doreste sa ia masuri!".
In egala masura, lui Basescu nici nu i-ar servi la mare lucru sa schimbe guvernul Boc cu altul asemanator, pentru ca situatia a ajuns intr-un punct suficient de disperat incat orice cabinet ar veni, tot unul de sacrificiu ar fi.
"Un cabinet care in pofida tuturor dificultatilor reuseste sa tracteze Romania din criza economica inspre crestere economica. Dupa numai cateva luni de guvernare a fost necesara o remaniere consistenta a ministrilor principalului partide de guvernare", a spus presedintele.
Oare nu cumva asta inseamna o recunoastere, ascunsa, a esecului actualului Cabinet? Nu se incearca, oare, o mica reparatie, acum cand economia intra intr-o perioada foarte delicata?
google-analytics.com